Web Design Tutorial

Citeste si progreseaza

BitDefender lansează versiunea beta “Total Security 2009”

Disponibil de la mijlocul lunii mai, primului kit beta „BitDefender Total security 2009” poate fi testat de utilizatori prin înscrierea online la beta.bitdefender.com.
Versiunea beta Bitdefender Total Security 2009 include un set de funcţionalităţi îmbunătăţite, printre care:
Backup online: BitDefender 2009 oferă utilizatorilor posibilitatea de a stocă informaţiile vitale în mediul online pentru a asigura un plus de protecţie în cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute – precum furtul calculatorului sau defecţiunile mediului de stocare. Spre deosebire de alte produse disponibile pe piaţă, BitDefender Online Backup oferă mai multe moduri de backup, difentiale şi incrementale, în funcţie de nevoile specifice ale utilizatorilor.
Protecţie sporită a informaţiilor prin criptarea mesageriei instante: Prin implementarea criptării mesajelor trimise prin Yahoo! şi MSN, BitDefender 2009 se asigura că aceste mesaje nu pot fi citite sau modificate de o a treia persoană.
Protecţie sporită a informaţiilor stocate prin File Vault: BitDefender 2009 File Vault este un spaţiu de stocare securizat, destinat informaţiilor personale sau fişierelor speciale, aflat la nivel local, unde informaţiile sunt criptate şi protejate împotriva furturilor sau a altor breşe de securitate.
Funcţii de securitatate online integrate: BitDefender Total Security 2009 oferă utilizatorilor o gamă completă de tehnologii proactive de protecţie destinată asigurării securităţii zilnice a activităţilor derulate online precum, online backing, cumpărături online, navigare pe internet sau socializare. Traficul pe internet, prin poştă electronică şi mesageria instanţă este scanat în timp real împotriva viruşilor, a acţiunilor de spyware şi phishing sau împotriva încercărilor de furt al identităţii utilizatorilor.
Control sporit prin managementul reţelei de acasă: BitDefender 2009 oferă posibilitatea home useri-lor de a administra securitatea reţelei dintr-o singură locaţie. Aplicaţiile BitDefender de pe alte calculatoare din reţeaua de acasă pot fi configurate de la distanţă, simple acţiuni precum scanarea documentelor sau update-urile uzuale putând fi programate şi rulate cu uşurinţă.
Alte facilităţi sunt: un mod Game mode îmbunătăţit, un mod Laptop mode imbuntatit şi, nu în ultimul rând, performante sporite cu un consum minim de resurse şi suport firewall (suport IDS şi IPv6).
“Testarea versiunii beta este ultima etapă dintr-o serie de paşi pe care îi facem pentru a ne asigura că toţi clienţii BitDefender beneficiază de cea mai bună protecţie”, a declarat Carmen Maierean, BitDefender Product Manager. “Contam pe interesul sporit al comunităţii noastre de utilizatori şi suntem convinşi că produsul final va răspunde prompt celor mai diversificate cerinţe de pe piaţa”.

Referinţă: http://beta.bitdefender.com …..

Sursa: Agora News

Advertisements

May 15, 2008 - Posted by | internet, Securitate | , , , , , , ,

1 Comment »

  1. Comment by sergyusergyu | May 15, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: