Web Design Tutorial

Citeste si progreseaza

Tot ce atinge Google se transforma in Aur

Imperiul internetuluiCand stau si ma gandesc ca acum vreo 10-15 ani Google nu era nimic mai mult decat un simplu plan pentru un simplu proiect conceput de 2 oameni (un rus si un american) si ca nimeni nu se gandea ca v-a ajunge ce este astazi imi vine greu sa cred ca totul a inceput dintr-un lucru atat de simplu.

Acum cu totii stim ca Google este dominant in privinta internetului de la motoare de cautare la bloguri, el este seful tuturor si a ajuns asa prin achizitiile pe care le-a facut de-a lungul timpului alaturi de cei mai priceputi oameni in domeniul acesta.Zilnic primesc mii de cv-uri de la oamenii din toata lumea care doresc sa faca parte din echipa Google iar toti cei care lucreaza deja acolo traiesc un vis, munca pe care o fac fiind doar de cateva ore in care fac ceea ce le place.

Youtube, cea mai importanta achizitie a sa acum reprezinta principalul website care
gazduieste fisiere video si le permite utilizatoriilor sa le faca publice.Pentru multi, Youtube reprezinta o modalitate de promovare avand in vedere ca poti publica orice tip de film creat de tine sau nu si alaturi poti adauga adresa websiteului personal asa ca acesta ar fi unul din secretele lor, ei se gandesc ca sa satisfaca in totalitate dorintele membriilor prin toate serviciile lor.

Momentan Youtube se bucura de un mare succes nu doar datorita faptului ca a fost achizitionat de Google ci si pentru faptul ca acestia au stiut sa valorifice capacitatea unui astfel de site iar acum nu cred ca exista oameni care sa nu fi auzit de youtube.

O alta achizitie mai veche dar nu cu un impact mai mic decat cel al Youtube este Blogger, care este deasemenea lider mondial in ceea ce priveste platformele de blogging.

Multi si-au inceput un prim blog folosind aceasta platforma si multi dintre ei au avut foarte mare succes pentru ca Blogger iti ofera toate mijloacele necesare pentru un blog de mare succes.

Datorita celor de la Google, internetul astazi se bucura de mult succes si reprezinta o mare sursa de informare si de afaceri pentru foarte multi dintre noi.Odata ce a ajuns aici Google v-a continua sa se extinda si in curand cred ca il v-a intrece pe liderul mondial Microsoft.

In ceea ce priveste motorul de cautare Google, el este ca aurul pentru webmasterii in cautare de trafic si in materie de bani tot el este liderul, detinand programul adsense care ne face pe toti fericiti indeplinindu-si cel mai bine functia de program ppc(pay per click), multi dintre webmasteri au reusit sa se imbogateasca utilizand acest program si nu ne multumeste doar pe noi ci si pe ei astfel toti suntem fericiti.In concluzie Google este cea mai revolutionare creatie a ultimilor 15 ani in domeniul internetului si nu numai.

Ascensiunea rapida a Google-ului nu este pentru toti un motiv de fericire, pentru cei de la Microsoft asta reprezinta o teroare avand in vedere ca ei au mult de pierdut atat pe domeniul intenetului si nu numai de aceea cred eu ca au vrut sa achizitioneze Yahoo!…eu unul sper sa nu reuseasca asta pentru ca ar crea o adevarata harababura la fel ca si cea cu Adobe si Macromedia care mi s-a parut o prostie.Lucrurile sunt bine cum sunt acum asa ca Yahoo! este seful emailurilor, Youtube seful fisierelor video, Blogger seful blogurilor, Microsoft seful Windows(care nu stiu cat timp v-a mai fi lider) iar Google seful tuturor )

Sursa: flooby.net

Advertisements

May 15, 2008 - Posted by | internet | , , , , ,

1 Comment »

  1. nu stiu daca microsoft mai are o sansa sa cumpere yahoo.. mai ales ca nu vor sa ofere cat cer boss-ii de la yahoo acestia avand ca argument faptul ca in la sfarsitului lunii aprilie si-a triplat profitul.
    si la ce probleme am avut cu cu microsoft nu m-as mira sa il strice si sa anunte ca e varianta de testare :))

    Comment by lucisavu | May 20, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: