Web Design Tutorial

Citeste si progreseaza

Google a lansat Google Health

Utilizatorii Internetului se pot înregistra acum pe adresa google.com/health, pentru a beneficia de diferite servicii medicale sau consultaţii  prin internet, ei vor adăuga fişa medicală personală la construirea profilului.
Fişa medicală poate fi verificată de diferite companii sau clinici pentru a stabili viitoare probleme de sănătate ce vor afecta utilizatorul într-o perioadă de timp mai mare sau mai mică.
Deasemenea utilizatorul poate primi rezultate de laborator prin internet, poate să stabilească alerte prin care să fie anunţat când trebuie să ia anumite medicamente. Pe acest site vor fi expuse şi ştiri de ultimă oră din domeniul sănătăţii.
Partenerii companiei Google pentru acest proiect sunt Walgreens, farmaciile CVS Long Drugs, American Hearth Association, Clinica Cleveland, Quest Diagnostics şi mulţi alţii.
Utilizatorii pot opta pentru partajarea informaţiilor din profilul lor cu un anumit furnizor de servicii medicale în vederea controlului fişei medicale de specialişti din domeniul medical. Dacă de exemplu un utilizator împarte datele profilului său cu American Hearth Association, aceasta va importa informaţiile din profil pentru a completa o fişă de supraveghere, în baza căreia se poate stabili probabilitatea ca acest utilizator să aibă un atac de cord sau o altă afecţiune a inimii.
Momentan utilizatorii nu pot opta pentru o partajare parţială a informaţiilor din profilul lor, fapt ce poate deveni o problemă pentru unele persoane.
Aceasta funcţionalitate a site-ului, privind partajarea parţială a informaţiilor, va fi adăugată probabil în viitor.
Google a menţionat faptul că informaţia introdusă în site-ul Google Health va rămâne privată.

Referinţă:  http://www.pcmag.com/article2/ ….

Sursa: Agora Media

Advertisements

May 21, 2008 - Posted by | google, internet, Multimedia | , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: