Web Design Tutorial

Citeste si progreseaza

Google deschide TestTube

Google hotărăste că e timpul de a se mai juca puţin, experimentând pe teritoriul YouTube. Google a deschis oficial TestTube unde specialistii si cercetătorii web pot testa diverse materiale si proiecte pentru noile iniţiative ZouTube.

În zona TesTube sunt binevenite toate feedback-urile on pe baza noilor servicii pregătite in laborator, primele două fiind AudioSwap si Streams.

AudioSwap pregăteste muzică pentru videoclipurile utilizatorilor prin aranjamente speciale realizate cu artisti nu asa de populari si etichete de recorduri majore, asigurând faptul că melodiile utilizatorilor pot fi adăugate în videoclipurile YouTube în mod egal . Printre formaţii se numără Evanescence, Finger Eleven, Aretha Franklin si diferiţi artisti în genuri de muzică precum Funk, Goth, HipHop, Jazz, Metal, Country, Rock, Reggae, þi Rock.

Facilitatea Streams în laborator permite utilizatorilor de a împarte clipuri în timp real cu ceilalţi utilizatori YouTube. Aceasta s-a realzat odată cu crearea unei camere YouTube în care pot intra utilizatorii, să priveasca clipuri video si să interacţioneze unii cu alţii.

Sursa: http://www.cwr.ro
Advertisements

June 16, 2008 - Posted by | google, informatica, internet, Multimedia, youtube | , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: